Myynti: 050 361 7069

Asiakaspalvelu: 050 406 3946

asiakaspalvelu@aurinkovisio.fi

Sofar Solar Invertterit

Invertterit

Etsitkö tietoa Sofar Solar inverttereistä?


Lue alta, mitä ovat Sofar Solar invertterit

Pyydä tarjous tai kokeile hintalaskuria

Sofar Solar – Täydellinen invertteri

Aurinkosähköjärjestelmiin kuuluvien inverttereiden aatelistoa, Sofar Solar invertteri toimii luotettavana apurina aurinkopaneeleiden tuottaman sähkön kuljettamisessa kodin sähkölaitteiden käyttöön. Invertteri on aurinkosähköjärjestelmässä tarpeellinen komponentti, sillä se muuttaa aurinkopaneeleiden tuottaman tasavirran tavalliseen sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi.

Sofar Solar -invertterissä on helppokäyttöinen suomenkielinen näyttö, ja internettiin kytkettynä laitteiston toimintaa voidaan seurata myös mobiilisovelluksen avulla.

Monta teholuokkaa

Sofar Solar -invertterit aurinkosähköjärjestelmiin sopivat niin pieniin kuin suurempiinkin kohteisiin. Mallistostamme löytyy pienemmistä 4 kW:n inverttereistä aina suurempiin 50 kW:n inverttereihin asti sopiva laite jokaiseen rakennukseen.

Invertterin teholuokan tarve usein liittyy kotitalouden tai rakennuksen sähkönkulutustarpeeseen, perustuen pitkälti rakennuksen kokoon ja siinä oleskelevien ihmisten määrään ja kulutustottumuksiin. Teholuokaltaan isompi invertteri pystyy käsittelemään suurempia määriä tuotettua sähköä aurinkopaneeleilta, jolloin usein suurempi invertteri viittaa myös suurempaan määrään asennettavia aurinkopaneeleita

Minimaaliset huoltokustannukset

Tiivis IP65-rakenne, mikä mahdollistaa invertterin asentamisen ulos, ruostumattomat alumiiniset kannet sekä joustavat mahdollisuuden etäseurantaan.

Sofar Solar

Sofar Solar - Innovatiiviset ratkaisut aurinkosähkön ja energian varastointiin

Sofar Solar on vuodesta 2013 saakka toiminut korkean teknologian yritys, joka on erikoistunut tehonmuunnoslaitteisiin, energian varastointijärjestelmiin sekä älykkään energian tuotekehitykseen ja hallintaan. Sofar Solarin ydintuotteita ovat invertterit, akut, sähköautojen lataus- sekä vihreän energian sovellusratkaisut.

Miksi valita Aurinkovisio?

Täysin suomalainen yritys

Laadukkaat aurinkopaneelit ja ammattitaitoiset asentajat.

Edullisemman asumisen puolesta

Ilmasta energiaa aurinkosähköjärjestelmän avulla.

Avaimet käteen palvelu

Ohjaa vastuu ammattilaiselle.

Aurinkovisio - Aurinkopaneelit laatutakuulla

Nyt tiedät, mitä ovat Sofar Solar -invertterit.