Myynti: 050 361 7069

Asiakaspalvelu: 050 406 3946

asiakaspalvelu@aurinkovisio.fi

Q Cells Q.PEAK DUO -aurinkopaneelit

Q.PEAK DUO

Etsitkö tietoa tuotteesta Q Cells Q.PEAK DUO -aurinkopaneelit?


Lue alta, mitä ovat Q Cells Q.PEAK DUO -aurinkopaneelit

Pyydä tarjous tai kokeile hintalaskuria

Q CELLS

Q CELLS - täydellinen energiaratkaisujen toimittaja, johon voit luottaa

Q CELLS on yksi maailman johtavista aurinkokenno- ja paneeliratkaisujen valmistajista. Yhtiö on myös arvostettu ja tunnustettu kokonaisenergiaratkaisujen toimittaja, joka toimittaa puhtaan energian ratkaisuja kennoista, paneeleista ja varastointituotteista aina suuriin aurinkosähköprojekteihin kaikilla suurilla markkinoilla maailmassa.

Q CELLSin pääkonttori sijaitsee Soulissa, Etelä -Koreassa (Global Executive HQ) ja Thalheimissa, Saksassa (Technology & Innovation HQ). Nämä yhdistettynä monipuoliseen johtamiseen ja tekniseen johtajuuteen kansainvälisten tuotantolaitosten kanssa Etelä -Koreassa, Kiinassa, Malesiassa ja USA:ssa, palvelevat maailmanlaajuista energiakenttää.

Q CELLS tarjoaa 12,4 GW: n vuotuisen paneelituotantokapasiteetin ja 9,8 GW: n vuotuisen kennojen tuotantokapasiteetin. Tämä asettaa sen maailmassa yhdeksi suurimmista aurinkosähkökomponenttien valmistajista. Q CELLS on myös markkinajohtaja monilla aurinkosähköä hyödyntävillä alueilla, erityisesti Euroopassa, Amerikassa ja useissa Aasian maissa. Lisäksi Q CELLS on Hanwha -konsernin tytäryhtiö, jonka omaisuus on yli 150 miljardia dollaria. Siksi se on luotettava ja erittäin hyvä kumppani asiakkaillemme maailmanlaajuisesti.

Miksi valita Aurinkovisio?

Täysin suomalainen yritys

Laadukkaat aurinkopaneelit ja ammattitaitoiset asentajat.

Edullisemman asumisen puolesta

Ilmasta energiaa aurinkosähköjärjestelmän avulla.

Avaimet käteen palvelu

Ohjaa vastuu ammattilaiselle.

Aurinkovisio - Aurinkopaneelit laatutakuulla

Nyt tiedät, mitä ovat Q Cells Q.PEAK DUO -aurinkopaneelit.